domingo, 29 de septiembre de 2019

Venjança


La danza de los tulipanes, de l’Ibon Martin, recupera a l’Ane Cestero, l’ertzaina que ara encapçala la Unitat d’Homicidis d’Impacte. Una unitat que té el primer cas davant la mort de dones que porten el segell d’una tulipa.
Arriben a la conclusió que les dones mortes, la primera va ser a Galícia, estan relacionades amb un convent de clausura de la zona d’Urdaibai.
La primera mort, la que obre el llibre és la d’una famosa periodista, casada amb un maquinista de tren, que veu com no pot aturar al tren al reconèixer la seva dona asseguda en una cadira i lligada al mig de la via per on passa en aquell moment el seu tren.
La veritat és que intueixes que va passar amb les dones ara mortes, que quan eren adolescents van anar a Lourdes a fer de voluntàries, a través de les monges de clausura.
Al mig de la investigació apareix de tant en tant algun capítol que parla l’assassí, sense saber de qui es tracta. Ja que fins al darrer moment no se sap definitivament de qui es tracta. Però tot, comença amb una necessitat de venjança.
Jo em pensava que hi hauria un retorn de la Leire Altuna, però només surt de passada i al final si que pareix físicament però de forma molt diluïda.
Per fi, un llibre de l’Ibon Martin que es pot comprar a tot arreu, ja que els anteriors els he hagut de llegit en ebook.
Us el recomano. I si agafeu transport públic és ideal com tots els seus llibres, que amb capítols curts et quedes amb ganes de més i llegeixes a tot arreu.
Bona lectura!

No hay comentarios:

Publicar un comentario