sábado, 18 de mayo de 2019

Acorralada


No podia deixar sense llegir el darrer i quart llibre, de moment, de lIbon Martin, protagonitzat per la Leire Altuna, es tracta de La jaula de la sal.
Considero que és potser el més dur de tots. Ara qui li toca de prop la primera mort a la Leire, i després ella, la seva filla i la seva mare són els propers objectius de lassassí, enduent-se per davant un altre persona de Pasaia, per ella es senti culpable daquella mort.
Amb aquest llibre tancar el cercle que va començar amb El Faro del silencio, però ja ha anunciat que després de deixar reposar la sèrie, en vindrà una propera novel·la.
Com sempre els paisatges en fan entrar de ple en la trama. Aquesta vegada a banda dun parell de morts, la resta de thriller psicològic, de et fa posar en tensió.
Jo ja he recomanat personalment a gent diversa els llibres de lIbon Martin. Però sobretot, llegiu-los per ordre, molt important per entendre fins el punt en què estan cada uns dels personatges, sobretot la Leire i lAne. O perquè la seva mare és com és, i ara viu amb ella. La relació amb la seva germana. La relació amb lIñaki... com lafecten els casos que investiga, com passa descriure novel·la romàtica a negre...
Jo mho he passat molt bé amb cada una de les novel·les, i el més important, he descobert un nou autor. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario