domingo, 7 de abril de 2019

Dones desaparegudes


Invisibles de la Graziella Moreno, és una novel·la que tracta les desaparicions de persones, que des de la policia ho donen com a casos sense resoldre.
Jo creia que seria una història novel·lada sobre diversos casos, basats en fets reals de persones desaparegudes, i més tractant-se l’autora d’una jutge.
Però tot vas més enllà, per començar la Sara, una mossa d’esquadra que està expedientada i només pot fer feines administratives, veu que hi ha més d’un cas de dona desapareguda que comparteixen una situació similar. S’involucren en la investigació e seu germà Simón i un amic el germà, en Pablo, que volen saber què li ha passat a una amiga també desapareguda i que sembla que té similituds amb la desaparició de cinc dones.
El tema es complica per moments... en paral·lel hi ha la trama de dos germans que manté també relació amb tota la història de les desaparicions.
La veritat és que està tot molt ben lligat i tanca totes les trames, a excepció de què li passarà a la Sara, amb el seu expedient... però que ho pots deduir.
És una llibre publicat aquest any, que recomano, tot i que em costar una mica de trobar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario