jueves, 6 de diciembre de 2018

Llibres en la ficció que traspassen la pantalla


Calor Helado és una dels llibres de la sèrie Castle, hi apareix com a llibre d’èxit de l’escriptor fictici. Però quan aquest llibre es converteix en realitat, passa que els llegeixes i et submergeixes en un dels seus capítols. És com màgia.
Tots els nomes estan canviats, però és fàcil reconèixer els principals protagonistes de la sèrie. En Ricard Castle és en Jameson Rook, que enlloc de ser escriptor famós, és periodista amb dos pulitzers. La Kate Beckett és la Nikki Heat. En Javier Espósito i en Kevin Ryan són el Roach. I la Lanie Parish, la forense, és la Lauren Perry. Però tots fàcilment identificables amb els personatges de la sèrie.
En aquest llibre, la Nikki Heat quasi està a punt de descobrir qui va matar la seva mare, que enlloc d’advocada com a la sèrie era concertista de piano. Però el que descobreix fa que tot el que sempre havia pensat trontolli.
Lectura entretinguda, pels amants de la sèrie i que t’empasses amb res. I pels que mai heu vist la sèrie, lectura lleugera de gènere negre, apta per a tots els públics.




No hay comentarios:

Publicar un comentario