sábado, 4 de marzo de 2017

Poesia a quatre mans


No sóc de llegir poesia, però quan dos persones que maprecio molt presenten un projecte com Un pont de versos, faig una excepció.
Dos persones unides per la mateixa malaltia, el parkinson, un català, Salvador Riera, i una neardelandesa, Maieke Maerevoet, escriuen poesia a quatre mans.
Cada un dels poemes es pot llegir en català, castellà, anglès i neerlandès. Entre els dos poetes hi ha una gran distància en quilometres i lingüístic.
La presentació va estar molt bé. I per mi, el millor de tots en Genís Mayola, que recitava sense declamar i amb contacte visual amb el públic. Tal i com sha de llegir, al meu entendre la poesia.
Els poemes, són dels que sentenen. Això és dagrair. A més, els autors han donat tots els drets dautor a la investigació de la malaltia del Parkinson.

1 comentario:

  1. Una presentació molt emotiva alhora que molt pensada d'una obra d'enginyeria poètica que crec que no cal ser amant de la poesia per gaudir-ne. En Genis... gran, enorme, dient uns poemes molt directes amb tota la intenció i la claredat que el caracteritzen. En quan al llibre, crec que no cal ser amant de la poèsia per gaudir-lo.

    ResponderEliminar