lunes, 25 de abril de 2016

Gran jugada d’un cercatalents


Quan s’està a dalt de tot, amb una bona feina i una dona culta i bonica, sempre és molt tenir més. Sembla que amb el protagonista, en Roger Brown, es faci una crítica a la societat de no tenir-ne mai prou... la cobdícia el porta a córrer alguns riscs.
Un dia coneix a en Clas Greve, un candidat ideal per una feina d’alt executiu, a més té un quadre de Rubens, que en Roger vol aconseguir. Comença a planejar el robatori, però aquest serà el menor dels seus problemes.
Amb un acció trepidant, Jo Nesbo, et té ben enganxat a Headhunters, fins a la darrera pàgina.
He descobert un autor, del qual segur que en llegiré molts llibres més. Sempre és bo que algú et descobreixi nous horitzons literaris.

domingo, 17 de abril de 2016

Descobrir la veritat 25 anys després


A La part fosca, de Gillian Flynn, autora de la famosa Perduda, es va desgranant la veritat que amaga la matança de la família Day. Un acte en el que van morir les dues germanes i la seva mare de la Libby, la única supervivent junt amb el seu germà Ben. Libby, una nena de 7 anys declara que l’autor ha estat el seu germà i aquest es empresonat.
Apareix el Club de la Mort, un club que la porta a investigar què va passar realment aquella nit.
Aquí no hi ha investigadors privats, ni policies, sinó que és la mateixa Libby qui ho investiga tot. La novel·la es caracteritza per estar escrita amb dos temps narratius, el present  i el passat, on podem conèixer detalls de tots els membres de la família.
El millor de tot, és que passa com a Perduda, que l’autora dóna una gir al fets totalment inesperat pel lector.
A mi m’ha enganxat molt!


martes, 12 de abril de 2016

Más Lemaitre... ya espero la próxima entrega



Rosy & John es un libro breve, pero no por eso poco intenso. En esta novela Camille Verhoeven se encuentra con un caso que no puede resolver y que lo deja perplejo de forma continua.
Lemaitre prescinde de los capítulos y organiza los hechos a partir de escenas, días, horas, esclavas de la situación contrarreloj que se vive en todo el libro.
Es necesario descubrir donde y cuando explotaran las bombas que el hijo de una asesina ha escondido por París.
Una por días hasta que no liberen a su madre, una relación parental enfermiza.
El final, como ya vimos en Irene y en Alex, es imprevisible para el lector, siempre juega con nosotros.
Recordad que el orden correcto de lectura de los libros protagonizados por el peculiar Verhoeven es: Irene, Àlex y Rosy & Jonh.
En breve la última entrega Camille.

viernes, 8 de abril de 2016

Fecha de caducidad


La Biblioteca de los muertos, de Glenn Cooper, es el primero de los libros de la serie de una trilogía.
Octavus es un niño raro que no habla que a partir de los 8-9 años empieza a escribir. Nadie le ha enseñado pero empieza a escribir un listado de nombres.
En la actualidad un asesino en serie actúa en Nueva York, varias víctimas reciben una postal con un ataúd con una fecha, la de su muerte.
Will Pipper, agente de del FBI, se encarga de la investigación.
La mayoría de la novela pasa en la actualidad, aunque hay imágenes del pasado.
Lectura muy recomendada.
En breve el resto de la serie.